Selotejp trake i 2B2 aparati

Tvrtka Lončarplast d.o.o.u svibnju 2013. godine je potpisala ekskluzivni ugovor o zastupanju i distribuciji proizvoda tvrtke 2B Tape. Pored dosadašnjeg asortimana, fleksibilne ambalaže (folija i vrećica) te papirne ambalaže od sada smo Vam u mogućnosti ponuditi sljedeće proizvode:

Selotejp trake za pakovanje s reklamom i bez.

Proizvodimo sve vrste selotejp traka (PVC, PP Solvent, PP Akril). Osim standardnog površinskog tiska na selotejp, jedini u BiH i regiji možemo Vam nuditi tisak po sistemu „sendvič štampa“. Ovaj sistem podrazumijeva tisak između folije i ljepila što nam osigurava trajnu postojanost tiska.

Krep trake proizvodimo u 5 širina (19, 25, 30, 38 i 50 mm) u dužini 50 metara. Također na zahtijev kupaca možemo proizvoditi krep traku u drugim dimenzijama. Naše krep trake mogu se koristiti za rad na temperaturi do 80 C/1h. Kvalitetu naših krep traka prepoznali su mnogi moleri, fasaderi, autolakireri itd.

2B2 aparat i selotejp za zatvaranje vrećice. Ovaj proizvod je svojevrstan patent, koji omogućuje zatvaranje vrećica jednim pokretom. Vrećice se jednostavno otvaraju i zatvaraju što omogućuje višekratnu upotrebu. Kupac ima mogućnost naručivanja odvojeno selotejp trake papira ili aparata.

Crystal tape je prozirna traka za široku upotrebu, nema ograničen rok trajanja.

Selotejp za hladnjače. Ovaj selotejp je unikatni proizvod koji se koristi za pakovanje voće i povrća na ekstremno niskim temperaturama, do čak -20 C, a razvijen je na zahtjev naših kupaca.

Zahvaljujući visokoj osposobljenosti stručnog kadra te najmodernijoj tehnologiji uvijek smo u mogućnosti ponudit Vam kompletnu uslugu, od dizajna, izrade filma i klišeja, proizvodnje selotejp trake do isporuke na Vašu adresu. Rokovi isporuke su 2-3 tjedna od narudžbe, s tim što nam visok stupanj fleksibilnosti omogućuje isporuku u roku od 24 sata ukoliko se radi o hitnim zahtjevima kupaca.

Prvoklasan proizvod, prihvatljivu cijenu, brzu isporuku garantiraju Vam LP i 2B.