Proizvodi

PE TREGER VREĆICE

Polietilenske (PE) vrećice poznatije kao „tregerice“, zbog svojstva izdržljivosti, čvrstoće ali i mogućnosti recikliranja imaju jako široku primjenu. Svoju primjenu nalaze u: trgovinama na malo, trgovačkim centrima, mesnicama te ostalim raznim trgovačkim djelatnostima. Pored standardnih dimenzija i boja imamo mogućnost izrade trgovačkih vrećica u svim bojama i dimenzijama. Uspješne tvrtke već godinama koriste naše vrećice s tiskom kao jeftin i efikasan oblik reklame svoje tvrtke.

PE TREGER VREĆICE U ROLI – ZA VOĆE – novo!!!

Početkom 2018. godine instalirali smo najsuvremeniji stroja za proizvodnju treger vrećica za voće, na papirnoj roli. Stroj danskog proizvođača ROLL-O-MATIC svjetskog broja jedan kada je ova oprema u pitanju, dodatno je ojačao našu poziciju na BiH tržištu te nam dodatno otvorio put ka EU tržištu. Vrećice možemo proizvoditi u raznim dimenzijama kao i debljinama po želji kupca. Mogu biti bez tiska ili  sa tiskom, broj komada na roli po želji kupca itd. Najčešće ih proizvodimo u dimenziji 220+(2×60)x450, većinom 200/1 ili 250/1, te dimenziji 260+(2×80)x540, 150/1.

BANANA VREĆICE

Svoju primjenu nalaze u: buticima, salonima obuće, knjižarama, darovnim trgovinama, ljekarnama i ostalim trgovinama. Odlikuje ih kvaliteta, moderan dizajn, jednostavna primjena i jeftin prostor za reklamu (izrada vrećica s tiskom svih dimenzija i boja vrećica te boja tiska).

VREĆICE ZA DOMAĆINSTVO

Polietilenske (PE) vrećice za domaćinstvo proizvedene po najvišim standardima čine značajan dio našeg proizvodnog programa. Pored svojstva visoke savitljivosti i čvrstoće naše vrećice omogućuju da hrana i na veoma niskim temperaturama zadrži svojstva i miris. Uz sve navedeno vrećice se izrađuju od zdravstveno ispitanog materijala.

VREĆICE ZA OTPATKE

Naše PE LD i PE HD vreće za otpatke predstavljaju neizbježan artikl na policama mnogih trgovina diljem cijele BiH. Suvremena oprema, stručan kadar te višegodišnje iskustvo garancija su kvalitete. Vreće za otpatke kao i svi naši proizvodi rade se od materijala sa certifikatima o zdravstvenoj ispravnosti. Primjenjuju se u uredima, kućanstvima, caffe barovima, mesnicama, zdravstvenim ustanovama te raznim industrijama. Korištenjem kvalitetnih vreća za otpatke čuvamo okoliš, ali i zdravlje ljudi. U ponudi imamo 3 osnovne vrste vrećica za otpatke: vrećice za otpatke u listu, vrećice za otpatke u roli, vrećice za otpatke s vezicom.

FOLIJE ZA MESO

Folija za meso standardno se proizvodi u crvenoj boji, a na zahtjev kupaca i u drugim bojama, najčešće u bijeloj ili prozirna. Pored standardnih dimenzija na zahtjev kupaca možemo proizvesti foliju i u drugim dimenzijama.

STRECH FOLIJA

Strech folija se proizvodi u standardnoj dimenziji 500 mm i debljine 23 mikrona. Koristi se u svim djelatnostima za pakiranje gotovih proizvoda na palete. U ponudi imamo 3 težine rola.

TERMOSKUPLJAJUĆA FOLIJA & FOLIJA ZA KAŠIRANJE

Termoskupljajuća se proizvodi u svim nijansama boja, sa mogućnošću višebojnog tiska. TSK se proizvodi od polietilena niske gustoće PE-LD. Debljina folije može biti oko 40-200 mikrona, a širina max 700 mm.

Folija za kaširanje se proizvodi od polietilena visoke gustoće PEHD i polietilena niske gustoće PELD. Zahvaljujući softisticiranoj  opremi imamo mogućnost proizvodnje folije debljine od 6  mikrona i više. Max širina folije je 700 mm. Koristi se u kombinacijama sa mnogim materijalima kao unutarnji sloj jer ima certifikat o zdravstvenoj ispravnosti i može doći u dodir s hranom.

GRAĐEVINSKA I POLJOPRIVREDNA FOLIJA

U našoj ponudi imamo i građevinsku foliju ( regenerat ), te poljoprivrednu ( LDPE original ), u standardnoj dimenziji 4000×0,15. Po narudžbi možemo raditi i druge dimenzije i debljine.

PAPIRNA KONFEKCIJA

U našoj ponudi pored polietilenske ambalaže imamo i papirnu. U našoj ponudi možete naći: natron fišeke, superior fišeke i bijele fišeke u raznim dimenzijama. Također imamo u stalnoj ponudi fišeke sa tiskom Gospina lika, a po narudžbi kupca možemo izraditi sve vrste fišeka sa tiskom. Pored fišeka imamo u ponudi i dosta vrsta papira.

OSTALO

Pored standardnih proizvoda (treger vrećica, vrećica za domaćinstvo, vreća za otpatke, banana vrećica, termoskupljajuće folije, strech folije) „LONČARPLAST“ nudi široku paletu proizvoda od kojih izdvajamo sljedeće: industrijske vreće, vrećice za kavu i šećer, razne sabirne vreće, vreće za janjce, vreće za teleće polovice. Osim toga radimo i sve vrste vreća, vrećica, crijeva i polu-crijeva svih dimenzija i debljina po zahtjevima kupaca.